Autohtoni hrvatski specijalitet napravljen od kravljeg mlijeka, kralj svakog stola kojeg možete konzumirati u bilo koje doba dana ili čak noći.
1 kom
Cijena: 7 €
Opis
Kuhani sir pravimo tako da skuhamo mlijeko te u kipuće mlijeko dodajemo sol i ocat. Kada se gruš (grudice sira) odvoje od sirutke, stavljamo ih u kalup i u njemu se cijedi. Kod kuhanog sira postoji mogućnost dodavanja raznih začina u njega od vlasca, kopra, peršina, tučene paprike... Koristi se uz plate suhomesnatih proizvoda, može se pohati, peći na roštilju te stavljati u razne salate.
Ova stranica koristi kolačiće. Posjetom i korištenjem ove internet stranice dajete svoj pristanak da se kolačići
prve strane i kolačići trećih strana koji nisu u vezi s marketingom (analitički) preuzimaju na vaš pretraživač.
Na korištenje drugih kolačića pristajete pritiskom na gumb „Prihvati“. Ako ne pritisnete gumb „Prihvati“,
upotreba kolačića bit će ograničena na kolačiće prve strane i kolačiće trećih strana koji nisu u vezi s
marketingom (analitički).