Sadrži proteine, puno minerala i vitamina, a veliki dio čine mliječne masti. Poslužuje se uz kruh ili lepinju i meso s roštilja, osobito pljeskavicu.
0.72 l
Cijena: 4 €
Opis
Prirodnim kiseljenjem mlijeka masnoća (kajmak) dolazi na površinu te ju izdvajamo. Kajmak sadrži proteine, puno minerala i vitamina, a veliki dio čine mliječne masti. Može se jesti kao namaz za kruh, a servira se i kao predjelo u sklopu bogatih plata suhomesnatih proizvoda.
Ova stranica koristi kolačiće. Posjetom i korištenjem ove internet stranice dajete svoj pristanak da se kolačići
prve strane i kolačići trećih strana koji nisu u vezi s marketingom (analitički) preuzimaju na vaš pretraživač.
Na korištenje drugih kolačića pristajete pritiskom na gumb „Prihvati“. Ako ne pritisnete gumb „Prihvati“,
upotreba kolačića bit će ograničena na kolačiće prve strane i kolačiće trećih strana koji nisu u vezi s
marketingom (analitički).